Surinaamse Nasi

Surinaamse Nasi

Surinaamse Nasi

Ingrediƫnten: rijst, 2 eetlepels sojasaus, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel laos, 1 rode paprika, 1 kipfilet, 1 prei, 2 maggiblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 theelepel ketoembar,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de rijst af. Laat de rijst afkoelen. Roer door de rijst 2 eetlepels sojasaus. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel laos tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in kleine blokjes gesneden kipfilet toe. Roerbak tot de kip bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg de rijst toe met 2 fijn gekruimelde maggiblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus en 1/2 theelepel ketoembar. Warm het geheel op hoog vuur goed door. Eet smakelijk!

0
(704 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Surinaamse Nasi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top