Valentijns Cupcakes

Valentijns Cupcakes

Valentijns Cupcakes

Dan krijg je eerst een Valentijnskaart en daarna een grote roze doos vol met allerlei artikelen om Valentijns cupcakes te maken van Dr. Oetker. Uiteraard zat er ook een nieuw artikel in de eetbare cupcakevormpjes en die zijn best gek, want je bent gewend om het papiertje van een cupcake te halen en dat hoeft nu niet. In ieder geval scheelt dat wel weer afval die eetbare cupcakevormpjes, toch?

Ingrediënten: 100 gram roomboter, 2 eieren, 1 pak Dr. Oetker cupcakes basismix, 100 ml water, zout, Dr. Oetker eetbare cupcakevormpjes, Dr. Oetker toppings, Dr. Oetker versiersels,

Aantal cupcakes: 8

Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix 100 gram roomboter met 2 eieren tot een smeuïg geheel. Voeg 1 pak Oetker cupcakes basismix, 100 ml water (eigenlijk moet dit melk zijn, maar dat had ik niet in huis) en een snufje zout toe. Zet de eetbare cupcakevormpjes op een bakplaat (bekleed met bakfolie). Je mag de vormpjes niet in een muffinvorm zetten! Vul de cupcakevormpjes met het beslag. Ik heb ze royaal gevuld en maakte slechts 8 cupcakes. Zet de cupcakes ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes goed afkoelen en versier het met toppings en allerlei andere roze versiersels. Smul ze!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top