Boerenkoolsoep

Boerenkoolsoep

Boerenkoolsoep

Boerenkoolsoep, ooit van gehoord? Ik niet tot ik dus het boerenkoolpakket van Vezet kreeg. Dus vandaag stond er boerenkoolsoep op tafel, het was in ieder geval heel simpel om te maken. Alleen heb ik het net even anders gemaakt dan hoe het op de verpakking staat vermeld.

Bak de groenten in wat olie een paar minuten. Voeg vervolgens 1 liter water toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg vervolgens het zakje smaakmaker en 1/2 in stukjes gesneden rookworst toe. Laat het geheel nog 20 minuten zachtjes koken.

Het pak boerenkoolsoep bevat boerenkool, tomaat, ui, gele wortel en prei. Ook dit product van Vezet wordt verkocht bij Albert Heijn.

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top