Noodles met Boerenkool in Teriyakisaus

Noodles met Boerenkool in Teriyakisaus

Noodles met Boerenkool in Teriyakisaus

Van Vezet, de groentesnijder van Albert Heijn, kreeg ik een pakket met allerlei nieuwe boerenkoolproducten. Boerenkool is namelijk hot. Vandaag heb ik boerenkool en rookworst, typisch Nederlandse ingrediënten gecombineerd met de Japanse keuken. Het was in ieder geval verrassend lekker en makkelijk om te maken! De boerenkool roerbak mix is een combinatie van rode ui, wortel, witte kool en natuurlijk boerenkool.

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1/2 rookworst, 400 gram boerenkool roerbakmix, 1/2 flesje Kikkoman teriyakisaus, gefruite uitjes,

Aantal personen: 4

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1/2 in kleine stukjes gesneden rookworst toe en bak even mee. Voeg vervolgens 400 gram boerenkool roerbakmix toe. Roerbak 10 minuten mee. Voeg als laatste 1/2 flesje teriyakisaus en de noodles toe. Roer goed door. Doe er op je bord gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top