Noodles met Sugarsnaps en Biefstuk

Noodles met Sugarsnaps en Biefstuk

Noodles met Sugarsnaps en Biefstuk

Ingrediënten: 200 gram sugarsnaps, zout, noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 biefstuk, 1 eetlepel chilisaus, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 scheutje limoensap, 3 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de Sugarsnaps beetgaar in water met wat zout. Kook de noodles gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Maak ondertussen een saus van 1 eetlepel chilisaus, 3 eetlepels hoisinsaus en een scheutje limoensap. Bak 1 biefstuk aan beide zijde bruin. Haal uit de pan en laat even rusten. Snijd de biefstuk in reepjes. Voeg de biefstukreepjes, 3 in ringen gesneden bosuien en de beetgare sperziebonen toe aan de ui. Bak kort mee. Voeg vervolgens de saus en de noodles toe. Wok nog even goed door. Eet smakelijk!

(281 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top