Ham Kaas Kroketjes

Ham Kaas Kroketjes

Ham Kaas Kroketjes

Deze heb ik al een tijdje geleden gemaakt, maar eerst nog even ingevroren, dat leek me beter en daarna even vergeten en nu dus pas gegeten: ham kaas kroketjes.

Ik heb de ham kaas kroketjes gemaakt van deze hamkaassaus. De hamkaassaus heb ik een nachtje in de koelkast gezet zodat het kon opstijven. Daarna heb ik de hamkaassaus in blokjes gesneden, door de bloem gehaald, door een ei gehaald en vervolgens door de bloem gehaald. Daarna de kroketjes weer een nachtje in de koelkast gedaan om vervolgens nog een keer de kroketjes door de bloem te halen, door een ei te halen en een laatste keer door de paneermeel te halen. Daarna zijn de kroketjes in de diepvries gedaan. De kroketjes zijn in bevroren toestand ongeveer 6 minuten in de hete olie gedaan en dat ging prima zowaar, krokant en niet gebarsten. Kortom dat kan ik vaker met een restje kaassaus gaan maken!

0
(303 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top