Wraps met Kipschnitzel en Zoetzure Saus

Wraps met Kipschnitzel en Zoetzure Saus

Wraps met Kipschnitzel en Zoetzure Saus

Ingrediƫnten: 3 kipschnitzels, 1 ui, 250 gram champignons, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, 6 meergranen tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 3

Bak 3 kipschnitzels aan beide zijde bruin. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Maak in een ander pannetje een saus van 5 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus. Verwarm de saus al roerende. Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron. Snij de kipschnitzel door de helft. Beleg de wraps met de sla, de champignons en ui en de kipschnitzel. Doe er zoetzure saus naar smaak bij. Vouw de wraps als een enveloppe. Eet smakelijk!

0
(351 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top