Gepaneerde Schnitzel gevuld met Ossenworst

Gepaneerde Schnitzel gevuld met Ossenworst

Gepaneerde Schnitzel gevuld met Ossenworst

Ingrediƫnten: 2 mini ossenworst, 2 schnitzels, kaas, 1 ei, paneermeel, zout, gedroogde kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel 2 ossenworstjes over 2 schnitzels. Leg er een beetje kaas op. Vouw de schnitzel op en steek vast met een cocktailprikker. Haal de schnitzels door een geklutst ei en vervolgens door paneermeel wat gemengd is met zout en gedroogde kruiden. Bak de schnitzels even kort bruin aan alle kanten in hete boter. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top