Spaghetti met Boerenkool en Runderworstjes in Mosterd-Honing Saus

Spaghetti met Boerenkool en Runderworstjes in Mosterd-Honing Saus

Spaghetti met Boerenkool en Runderworstjes in Mosterd-Honing Saus

Vorige maand maakte ik dit recept omdat ik gewoon niet goed had gekeken wat er in de diepvries lag. Uiteindelijk bleek mijn experiment met de ingrediënten die ik wel in huis had gewoon een super lekker gerecht te zijn. Nu ik voor Grutto een recept mag maken met runderworstjes had ik gelijk dit in gedachten. Deze keer met verse boerenkool in plaats van diepvries boerenkool.

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 runderworstjes, 200 gram fijngesneden boerenkool, 250 ml kookroom, 1 dessertlepel mosterd, 1 dessertlepel honing, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Haal het vel af van 2 runderworsten. Voeg het worstvlees toe aan de ui en bak het worstvlees rul en gaar. Voeg vervolgens 200 gram boerenkool toe. Laat de boerenkool op middelhoog vuur in ongeveer 10 minuten slinken (blijf regelmatig roeren. Voeg 250 ml kookroom, 1 dessertlepel mosterd en 1 dessertlepel honing toe. Warm nog zeker 10 minuten op middelhoog vuur, roer af en toe. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(190 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top