Het Broodlokaal in Zeist

Het Broodlokaal in Zeist

Het Broodlokaal in Zeist

Omdat we vanochtend iets in Doorn moesten halen zijn we daarna in Zeist gaan lunchen. Michel had een leuk lunchzaakje gevonden op internet en dat moeten we natuurlijk proberen. Het bleek ook een leuk lunchcafé annex winkeltje te zijn. Achter de winkel en keuken was het zitgedeelte in een soort van serre, heel knus allemaal.

We kozen daar beide voor de club sandwich bacon-kip en Michel nam daar nog een dubbele cappuccino bij en ikzelf een kopje thee. De thee mocht ik kiezen uit allemaal zakjes verse thee en omdat ik toch in Zeist ben moest ik wel kiezen voor de Droom van Zeist thee.

Het is helemaal terecht dat de Helden van de Smaak het brood van Het Broodlokaal heeft uitgeroepen als zeer smaakvol. Dat is waar. We hebben bij Het Broodlokaal heerlijk geluncht, als we weer in Zeist zijn hebben we een lekker adresje in ieder geval! (O ja en we zijn niet met lege handen naar huis gegaan, we kochten ook nog ontbijtmuffins, havermoutkoekjes en bolo de arroz mee).

Het Broodlokaal
Slotlaan 247
3701 GG Zeist

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top