Aardappelcupcakes

Aardappelcupcakes

Aardappelcupcakes

In de kast had ik nog een pak Maggi Aardappelvariatie Cupcakes liggen die ik mocht uitproberen. Tijd om het maar eens te gaan doen.

Ingrediënten: 75 gram ontbijtspek, 4 dunne bosuien, 1 ei, 250 ml melk, 1 pak Maggi aardappelvariatie cupcakes, geraspte kaas,

Aantal personen: 9

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Schep uit de pan en laat het iets afkoelen. Bak ook 4 in ringen gesneden bosuitjes even aan. Schep de bosui ook uit de pan en laat het afkoelen. Klop 1 ei met 250 ml melk en de inhoud van het pak aardappelvariatie cupcakes. Schep de ontbijtspek en bosuitjes door het beslag. Doe in een siliconen cupcakevorm papieren cupcakevormpjes. Schep het beslag in de cupcakesvormpjes (wij hadden 9 aardappelcupcakes). Strooi er geraspte kaas over. Zet de siliconen cupcakevorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij aten we een salade en worstjes bij. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top