Boboti met Worteltjes, Rozijnen en Amandelen

Boboti met Worteltjes, Rozijnen en Amandelen

Boboti met Worteltjes, Rozijnen en Amandelen

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel kurkuma, 300 gram gehakt, 1 klein potje worteltjes, 1 eetlepel azijn, 3 eetlepels suiker, 2 eetlepels tomatenketchup, 75 gram amandelen, 100 gram rozijnen, 200 ml bouillon,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat het vervolgens afkoelen. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel kerriepoeder en t1 theelepel kurkuma. Bak tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit rul. Voeg vervolgens 1 klein blik worteltjes toe, 1 eetlepel azijn, 3 eetlepels suiker, 2 eetlepels tomatenketchup, 75 gram gehakte amandelen en 100 gram rozijnen toe. Roerbak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 200 ml bouillon toe. Laat het 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de rijst toe. Roer goed door. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(170 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top