Lunch van de Buurtboer!

Lunch van de Buurtboer!

Lunch van de Buurtboer

Begin december deed ik mee aan een winactie bij Made by Ellen. Ik kon een lunch van de buurtboer winnen voor mijn collega’s. Niet geschoten is altijd mis, dus ik deed mee want ja mijn collega’s (en ik) hadden het natuurlijk wel verdiend. Net voor de kerst hoorde ik dat ik gewonnen had, helemaal leuk en vandaag was het dan zover, de Buurtboer lunch voor mijn collega’s!

Lunch van de Buurtboer doos met brood
Lunch van de Buurtboer doos met producten
Ruim op tijd werden twee dozen met lunch bezorgd. 1 met allemaal vers brood en de andere met sappen, zuivel en allerlei soorten beleg en ingrediƫnten om een salade te maken. Er werden dan ook hele feestjes op de bordjes gebouwd, zoals het bordje op de bovenste foto. Ik moest van mijn collega echt een foto maken van haar bordje voor Brutsellog. Iedereen was van mening dat dit echt lekker was, dat brood, die kaas, die gerookte kipfilet. Kortom iedereen heeft van de lunch van de Buurtboer genoten!

Goed om te weten: alle producten van de Buurtboer zijn zo vers mogelijk en voldoen minimaal aan een van de volgende criteria: lokaal ambachtelijk geproduceerd, fair-trade, duurzaam en/of biologisch.

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top