Lasagne van een Appie Kookpakket

Lasagne van een Appie Kookpakket

Lasagne van een Appie Kookpakket

Bij een super gebrek aan zin om een boodschappenlijstje te bedenken kocht ik zaterdag een Albert Heijn kookpakket voor lasagne. Natuurlijk weet ik zelf wel hoe ik lasagne moet maken, maar ik wilde dit wel eens proberen. Conclusie? De volgende keer gewoon alles los kopen voor mijn eigen lasagne want die is lekkerder.

Ingrediënten: 1 Albert Heijn kookpakket voor Lasagne, 300 gram gehakt, 300 ml melk, 150 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het gehakt rul en bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel, 1 gesneden paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak een minuut of vijf. Voeg vervolgens de fijngehakte rozemarijn, 5 in blokjes gesneden roma tomaten, 300 ml melk en de lasagne-kruidenpaste toe. Roer even door. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen. Verdeel vervolgens de saus met de lasagnebladen in laagjes in een ovenschaal. Strooi als laatste geraspte kaas over de schotel. Zet de ovenschotel ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(1.289 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top