Snelle Hap voordat …

Snelle Hap voordat …

cookie, innocent smoothie, banaan

Klinkt cryptisch die titel en achter de puntjes hoort “ik meedeed aan de Nationale Eettest 2015 van BNN”. Als avondeten at ik eigenlijk heel erg weinig. Na mijn werk moest ik richting Hilversum omdat ik meedeed aan de Nationale Eettest 2015. Voordat ik de trein pakte heb ik wat simpels gehaald bij de Kiosk: een winter-apple karamel cookie, een banaan en een Innocent smoothie banaan-ananas-kokos-smoothie (met zo’n leuk mutsje waarmee je het Ouderenfonds steunt). Echt iets anders kon ik echt niet eten, kennelijk was ik toch best zenuwachtig of iets dergelijks of de boterhammen van vanmiddag waren zo goed belegd dat ik geen trek meer had.

In ieder geval de Nationale Eettest 2015 is opgenomen, ik zit echt helemaal voorin het vak met foodbloggers, heb niet gewonnen… maar de winnares was wel een foodblogster! De Nationale Eettest is aanstaande woensdag, 28 januari, te zien op NPO1 om 20:30 en echt de vragen zijn pittig hoor!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top