Boterhammen de Luxe

Boterhammen de Luxe

boterham de luxe salami
Gisteren had ik een vrije dag, tijd om dus uitgebreid mijn boterhammen voor het werk te smeren. Ik maakte er een feestje van, want inspiratie genoeg na de Stegeman workshop van vorige week. Met drie boterhammen maakte ik dit:

Boterham de Luxe Salami
Ingrediënten: 1 eetlepel mascarpone, 1/2 theelepel tomatenketchup, peper, 2 boterhammen, salami, augurk, zongedroogde tomaat,

Meng 1 eetlepel mascarpone met 1/2 theelepel tomatenketchup. Breng de crème op smaak met peper. Smeer 2 boterhammen in met een flinke laag van de crème. Beleg vervolgens 1 boterham met een paar plakjes salami, een in schijfjes gesneden augurk en een fijngehakte zongedroogde tomaat. Leg de andere boterham er op. Snijd de boterhammen doormidden.

boterham de luxe rauwe ham
Boterham de Luxe Rauwe Ham
Ingrediënten: 1/2 eetlepel mascarpone, 1/2 theelepel mosterd, beetje honing, zout, peper, 1 boterham, rauwe ham, walnoten,

Meng 1/2 eetlepel mascarpone met 1/2 theelepel mosterd en een klein beetje honing. Breng op smaak met zout en peper. Smeer 1 boterham in met de crème. Beleg de boterham met plakjes rauwe ham. Verdeel er fijngehakte walnoten over. Snijd de boterham door midden en leg de helften op elkaar. Eet smakelijk!

0
(366 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top