Mie met Kipfilet en Peultjes

Mie met Kipfilet en Peultjes

Mie met Kipfilet en Peultjes

Ingrediënten: mie, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 2 kipfilets, 200 gram peultjes, 2 eetlepels gembersiroop, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, gefruite uitjes,

Aantal personen: 4

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe de peultjes in een pan met water en laat het water vervolgens zachtjes koken. Giet af en houd apart. Bak in hete boter 2 gesnipperde uien, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 2 theelepels sambal tot de uien zacht zijn. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg de peultjes toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 2 eetlepels gembersiroop, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel chilisaus toe. Roer goed door en laat het warm worden. Roer de mie door het geheel en serveer. Strooi er op je bord nog gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

(137 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top