Stegeman Workshop Boterhammen

Stegeman Workshop Boterhammen

Zoete rib, zoetzuur Stegeman Workshop Boterhammen

Vandaag was ik door Stegeman uitgenodigd voor een een workshop en om kennis te maken met hun vleeswaren. Ze wilden laten zien dat je meer kan dan alleen dat plakje worst tussen de boterham te doen, dubbel te klappen en in je lunchbox te doen. Daarnaast vertelde een voedseltechnoloog over de verschillende worsten. We proefden onder andere van een nieuw maandbroodje met zoete rib en zoetzuur. Natuurlijk hebben we ook onze eigen broodjes gemaakt.
Stegeman Workshop Boterhammen salami, gemarineerde wortelen, zure roomkaas

Ons groepje maakte een broodje met salami, gemarineerde worteltjes en een zure spread van mascarpone en crème fraîche.

Stegeman Workshop Boterhammen Japanse spread, rundvlees, komkommer, zoete uien, zoete aardappel

We mochten ook nog eigen creaties maken. Ik maakte deze boterham met een Japanse spread, rundvlees, komkommer, zoete ui en stukjes zoete aardappel. Kortom eigenlijk kan je veel met vleeswaren doen, zeker in het weekend als je er wat meer de tijd er voor hebt (’s ochtends vroeg neem ik te weinig tijd om zo uitgebreid de boterhammen te smeren).

Stegeman Workshop Boterhammen  toetje

Overigens bij Fam. Stegeman kan je ook lekker lunchen en op donderdag avond eten! Op LilleDame zie je nog meer foto’s van de Stegeman workshop boterhammen.

Fam. Stegeman
Korte Minrebroederstraat 11
3512 GG Utrecht

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top