Gehaktrolletjes met Champignons en Tomatensaus

Gehaktrolletjes met Champignons en Tomatensaus

Gehaktrolletjes met Champignons en Tomatensaus

Ingrediënten: 300 gram gehakt, gehaktkruiden, rauwe ham, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 125 ml kookroom, oregano,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 300 gram gehakt met de gehaktkruiden. Verdeel in 4 porties. Omwikkel elke portie met twee plakjes rauwe ham. Bak de gehaktrolletjes om en om bruin in de boter. Leg de gehaktrolletjes in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 250 gram in plakjes gesneden champignons. Voeg wanneer de champignons zacht zijn 1 blikje tomatenpuree, 125 ml kookroom en wat oregano naar smaak toe. Breng het kort aan de kook. Schep de saus over de gehaktrolletjes. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(267 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top