Beenhammetje

Beenhammetje

Beenhammetje

Nog iets wat we deze week meenamen uit België, een beenhammetje. Voor de grap zeiden we nog tegen elkaar of het ook in de magnetron opgewarmd kon worden. Wat bleek dat kon… Het was een voorgebraden beenhammetje. Ik heb het zelf gewoon in de oven verwarmd, leek mij logischer. Wat apart is, in de Nederlandse beenhammetjes heb ik eigenlijk nooit een been zien zitten. In dit beenhammetje dus wel. De ham moesten we er dus afsnijden, of trekken bijna pulled pork dus (alleen heeft dat een andere kruiding en is het van een ander deel van het varken). We aten er Zwitserse röstischotel bij.

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Beenhammetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top