Hotel van der Valk Veenendaal

Hotel van der Valk Veenendaal

Hotel van der Valk Veenendaal Draadjesvlees
Spontaan zijn we vandaag gaan eten bij Hotel van der Valk. Sinds 1 december 2014 is deze Van Der Valk geopend en natuurlijk moeten we dat als inwoners van Veenendaal toch eens proberen, qua restaurant dan. We zijn er al zo vaak langsgereden. We hebben er een hoofdgerecht en dessert gegeten.

Zelf koos ik voor het draadjesvlees, daar ben ik nu eenmaal gek op. Dit was zacht gegaard kalfsvlees (biologisch) onder een dakje van dun gesneden rauwe kalfshaas met een toefje knolselderij en truffelsaus.

Hotel van der Valk Veenendaal Kipsaté
Michel koos voor de saté, kipsaté om precies te zijn, gemarineerd in Balinese kruiden met satésaus, kroepoek en pittige komkommer (die echt niet pittig was).

De bijgerechten, die niet op de foto staan, waren een salade, frietjes, gebakken aardappeltjes, sperzieboontjes met spekjes en natuurlijk appelmoes met een kers.

Hotel van der Valk Veenendaal Drie heerlijke bereidingen van speculaas

Natuurlijk namen we ook een dessert. Zelf koos ik voor de drie bereidingen van speculaas: gevulde speculaas met speculaassaus, speculaasmousse en speculaasparfait.

Hotel van der Valk Veenendaal Chocolade-karamel taart
Michel nam de chocolade-karamel taart met vanille roomijs.

We hebben er heerlijk gegeten in een mooi restaurant. Het is een grote zaal, maar door allerlei ruimteverdelers viel dat niet op. Kortom een aanrader om eens te eten of is het dineren?

Hotel Van Der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

0
(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Hotel van der Valk Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top