Taverne de Ring in Turnhout

Taverne de Ring in Turnhout

Taverne de Ring in Turnhout

Vandaag hadden zowel Michel als ik een dagje vrij. We besloten om naar België te gaan, net over de grens eigenlijk, namelijk Turnhout. Gewoon om daar weer eens boodschappen te doen (zoals de Vlaamse magazines halen). We hebben er ook geluncht, omdat we in het centrum niet makkelijk een parkeerplek vonden zijn we richting Carrefour gereden, daar zagen we Taverne de Ring, een klein cafeetje waar je ook wat kon eten.

We hebben dat beiden een croque besteld, Michel de Croque de Ring, een tosti met ham, kaas, tomaat en ui. Ik koos voor de Croque Bolognese (als dat op de kaart staat…), een tosti met ham, kaas en erbij bolognese saus. Beide hebben heerlijk gegeten!

Taverne De Ring
Parklaan 80
2300 Turnhout (België)

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top