Homemade Patatje Kapsalon

Homemade Patatje Kapsalon

Huisgemaakt Patatje Kapsalon

Ingrediënten: 700 gram verse friet, 2 kipfilets, kipkruiden, 1 ui, 1 flinke rode paprika, 2 tomaten, geraspte kaas, ijsbergsla, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de verse friet met 1 eetlepel olie ongeveer 25 minuten in de Actifry. Snijd 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi de kipfilet met kipkruiden. Bak 1 gesnipperde ui glazig in hete boter. Voeg de kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika en 2 in blokjes gesneden tomaat toe. Bak even mee. Doe de gebakken friet in een grote ovenschaal. Verdeel de kipfilet en groenten over de friet. Strooi er vervolgens geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is. Verdeel over je bord gesneden ijsbergsla en voeg knoflooksaus naar eigen smaak toe. Eet smakelijk!

(235 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top