DaPeppa Koekjes bij de Koffie

DaPeppa Koekjes bij de Koffie

DaPeppa Koekje bij de Koffie

Naast de DaPeppa Kerstkoekjesmix had ik nog twee andere smaken meegenomen bij de Albert Heijn. Aangezien de kerstkoekjes al op waren en het weer wandelweer was (onderweg lekker koekjes eten) heb ik nog even koekjes gebakken. Deze keer maakte ik de DaPeppa Koekjes bij de koffie, koekjes met koffieboontjes en chocoladestukjes. Lekker!

Ingrediënten: 70 gram roomboter, 1 ei (m), 1 pot DaPeppa Chocolade Kerstmix,

Aantal koekjes: 14

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 70 gram roomboter met 1 ei en de inhoud van 1 pot DaPeppa Koekjes bij de Koffie. Maak er kleine balletjes van (iets kleiner dan een pingpongbal). Leg ze, met voldoende tussenruimte, op een bakplaat bekleed met bakpapier. Druk de balletjes iets aan. Zet de bakplaat ongeveer 13 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes nog een half uur afkoelen.
Volgens de aanwijzing op het kaartje kan je 15 koekjes maken. Ik maakte er deze keer 14.

0
(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top