Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen tjap tjoy nasi, bami, ajam katjang

Vandaag is mijn vader jarig! Leuk, dus gezellig op visite geweest. Michel moest jammer genoeg werken en kon dus niet mee. Om hem te verrassen ben ik een stukje om gereden om maaltijden te halen bij onze favoriete toko, Toko Sin in Driebergen! Zo op oudejaarsavond hebben we weer heerlijk gesmuld!

Ik had het complete menu rames genomen: nasi, bami met 2 soorten vlees, 1 bijgerecht en 2 stokjes saté (per maaltijd). We hadden dus een complete rijsttafel op tafel staan met pittige nasi en bami, ayam kerrie, babi ketjap, daging smoor en nog een rundvlees gerecht waar ik de naam niet van weet. Als bijgerecht sambal boontjes en komkommer en niet te vergeten de saté met pindasaus.

Ik weet niet hoevaak ik heb gezegd hoe lekker het wel niet was. Kortom een fijne afsluiter van 2014! En voor iedereen maak er een mooi 2015 van!

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen

0
(170 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top