Frikadel Pan

Frikadel Pan

Ingrediënten: 1 aardappel, 125 ml melk, 1 bouillonblokje, 300 gram gehakt, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, peper, 1 eetlepel ketjap manis, 1 ei,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 1 aardappel gaar in een laagje water. Prak de aardappel. Verwarm 125 ml melk met 1 verkruimeld bouillonblokje. Laat het iets afkoelen. Meng 300 gram gehakt met kruidnagelpoeder, nootmuskaat, peper, 1 eetlepel ketjap manis en 1 ei. Voeg de melk en de geprakte aardappel toe. Meng dit kort. Doe het gehakt in een ovenschaaltje. Zet de ovenschaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven.

(179 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*