Frikadel Pan

Frikadel Pan

Frikadel Pan

Ingrediënten: 1 aardappel, 125 ml melk, 1 bouillonblokje, 300 gram gehakt, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, peper, 1 eetlepel ketjap manis, 1 ei,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 1 aardappel gaar in een laagje water. Prak de aardappel. Verwarm 125 ml melk met 1 verkruimeld bouillonblokje. Laat het iets afkoelen. Meng 300 gram gehakt met kruidnagelpoeder, nootmuskaat, peper, 1 eetlepel ketjap manis en 1 ei. Voeg de melk en de geprakte aardappel toe. Meng dit kort. Doe het gehakt in een ovenschaaltje. Zet de ovenschaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven.

0
(236 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top