Meringues van Oetker

Meringues van Oetker

Meringues van Oetker

Eieren scheiden, dat is iets wat ik echt niet kan. Op de een of andere manier krijg ik er altijd wel een spoortje eigeel bij en ja dan krijg je het eiwit niet meer stijf. Hoe makkelijk meringue maken dan ook is, voor mij is het een crime. Tot nu dan met de nieuwe mix voor Meringues van Oetker is het me dan eindelijk gelukt!

Ingrediƫnten: Oetker Mix voor Meringues, 60 ml water, Oetker discodip.

Aantal schuimpjes: 7 kransjes en 15 toefjes

Verwarm de oven voor op 120 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier. Meng de Oetker Mix voor Meringues even kort met 60 ml water. Mix daarna het geheel minimaal 4 minuten met de mixer op de hoogste stand. Als het goed stijf is, schep het dan in een slagroomspuit. Spuit er op de bakplaat (met bakpapier) kransjes en toefjes van. Bestrooi met Oetker discodip. Zet de bakplaat een uur in de voorverwarmde oven. Zet de oven na een uur uit, maar laat de bakplaat nog 2 uur in de dichte oven staan. Bewaar de schuimpjes in een goed afgesloten trommel. Smul ze.

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top