Pizza

Pizza


Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 1 groot blikje tomatenpuree, 2 theelepels pesto, chilisaus, pizzadeeg, salami, 1 tomaat, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng 1 groot blikje tomatenpuree met 2 theelepels pesto en een beetje chilisaus. Leg op een bakplaat de pizzadeeg. Bestrijk met de tomatensaus, plakjes salami, 1 in plakjes gesneden en de ui met champignons. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de pizza ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top