Nok’s Kitchen in Ede

Nok’s Kitchen in Ede

Nok's Kitchen in Ede Tod man plaa Thaise viskoekjes met chili saus
Vandaag hadden we een reden om samen uit eten te gaan! Nee, We zijn niet jarig, en Brutsellog bestaat ook nog niet 10 jaar (dat is volgend jaar augustus pas), maar Michel en ik wonen vandaag 10 jaar samen. Alleen waar? Over Nok’s Kitchen had Michel het al eerder gehad en nu hebben we er dan eindelijk eens kunnen eten. Wat we hebben gegeten? Weer eensgezind op het voorgerecht na dan. ik nam de Tod Man Plaa, Thaise viskoekjes met chilisaus.

Nok's Kitchen in Ede Saté Thaise saté met satésaus
Michel nam de Thaise saté met satésaus.

Nok's Kitchen in Ede Phad med-mamuang Roerbak met ui,paprika en cashewnoten
Daarna namen we beide als hoofdgerecht de Phad med-mamuang, een Thais roerbakgerecht met kip, ui, paprika en cashewnoten (in plaats van kip, kon je ook kiezen voor rund of garnaal).

Nok's Kitchen in Ede Roti ice cream Thaise crepe met ijs en chocoladesaus
Als toetje hadden we echt Thais streetfood Sweet roti, wat een gefrituurd dun pannenkoekje is met heel fijngemalen palmsuiker met er overheen gecondenseerde melk en chocolade. Om het meer als een toetje te doen lijken werd er nog een bolletje ijs met slagroom bij geserveerd (maar dat zie je in Thailand natuurlijk niet terug).

Beide hebben we heerlijk gegeten en genoten van de verhalen van de gastheer. Wat wel jammer om te vertellen is dat dit de allerlaatste maand is dat Nok’s Kitchen nog open is in Ede. Nog 2 weken en dan sluit het voorgoed haar deuren, maar catering en workshops worden straks nog wel gegeven!

Nok’s Kitchen
Brouwerstraat 63
6713 AA Ede

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top