Kip Kerrie Wraps

Kip Kerrie Wraps

Kipkerrie Wraps

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel laos, citroensap, zout, 1 ui, 1 theelepel sambal, 100 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 100 ml kokosmelk, kerriepoeder, kurkuma, peper, 4 tortillawraps, ijsbergsla,

Aantal personen: 2
Snij 1 kipfilet in kleine blokjes. Meng de kipfilet met 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 eetlepel laos, 1 scheut citroensap en wat zout. Laat 30 minuten marineren. Bak in de hete boter 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg de kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 100 ml kokosmelk met naar smaak kerriepoeder, kurkuma en een beetje peper. Laat het zachtjes koken. Verwarm ondertussen 4 tortillawraps in de magnetron zoals staat aangegeven op de verpakking. Beleg de tortilla’s met ijsbergsla. Schep over elke tortillawrap het kipkerriemengsel. Vouw de wrap en steek vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

0
(258 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Kip Kerrie Wraps

 1. Hoi Anja,
  Je gebruikt in het recept van de kip kerrie wraps een eetlepel laos.
  Wat is dat precies, een poeder of pasta of een stronkje ofzo? En verkopen ze dat dan in de supermarkt?
  met vriendelijke groet,
  Jacqueline

  1. Hallo,

   De Laos die ik gebruik is poeder. Het is van een of andere wortel (alleen weet ik niet meer welke). Het is in de supermarkt te vinden, ik heb bv een potje van Conimex. Meestal staat het ook in de “Oosterse” hoek.

   Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top