Pasta met Pepernoten Saus

Pasta met Pepernoten Saus

Pasta met Pepernoten Saus

Overal zie je blogposts voorbij komen met allerlei zoete pepernoot gerechten omdat het bijna Sinterklaas is. Ik doe iets hartigs, dat doe ik al wel wat langer dan alleen dit jaar. Het is namelijk weer tijd voor de Pasta met Pepernoten Saus en ja ik weet het de pepernoten zijn eigenlijk kruidnootjes maar ach als het maar lekker is.

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, scheutje rode wijn, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blikje tomatenpuree, 100 gram kruidnoten, 200 ml bouillon,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin en los. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blikje tomatenpuree, 100 gram verkruimelde kruidnoten en 200 ml bouillon toe. Roer goed door en laat op laag vuur 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

1
(258 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top