Het Gegeven Paard in Utrecht

Het Gegeven Paard in Utrecht

Het Gegeven Paard in Utrecht maïssoepje
De reden dat we met alle collega’s uit gingen eten was eigenlijk niet leuk, één collega verliet namelijk het ‘nest’. In ieder geval was het uiteraard gezellig om eens met zijn allen ergens te gaan eten! Deze keer was gekozen voor Het Gegeven Paard, een grandcafé in het nieuwe Tivoli/Vredenburg, naast het station (wat ik wel weer fijn vond, zo heel dichtbij het station te zijn). Na de borrel, waarbij we bij de drankjes allerlei kleine hapjes kregen, was het tijd voor het eten. Het was, omdat we natuurlijk met een grotere groep waren, een aantal vaste gerechten. We starten met een klein maïssoepje.

Het Gegeven Paard in Utrecht stoofvlees
Vervolgens kwam het hoofdgerecht, of eigenlijk hoofdgerechtjes: stoofvlees met frietjes.

Het Gegeven Paard in Utrecht gamba
Een gamba en een vegetarisch taartje.

Het Gegeven Paard in Utrecht warm chocoladetaartje
Het nagerecht was een warm chocoladetaartje met een bolletje chocolade-ijs en wat bananenhagel (of iets dergelijks) er over. Het vegetarische taartje staat niet op de foto.

Volgde je bijvoorbeeld een glutenvrij dieet, dan waren daar ook mogelijkheden voor. De gerechtjes waren inderdaad niet groot, maar wel lekker, vooral het stoofvlees (maar goed ik houd dan ook niet echt van vis of andere dingen die uit de zee komen). De snelheid van uitserveren van de gerechten was prima, niet te traag en niet te snel. De locatie was voor de treinreizigers onder ons ideaal, want uit het grandcafé rol je eigenlijk zo het Centraal Station in, na de nodige hindernissen te hebben ondernomen vanwege de werkzaamheden rond Utrecht Centraal. Kortom leuke locatie en lekker gegeten,

Het Gegeven Paard
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top