Mihoen met Kip in Sticky Sweet BBQ Saus

Mihoen met Kip in Sweet Sticky BBQ Saus

Nog even een makkelijke maandag vandaag. Ik had nog wat peultjes en 1 bosui over en ik had verschillende Sticky sauzen van Maggi gekregen. Daar kan ik dus best wel wat snels mee klaarmaken.

Ingredi├źnten: mihoen (rijstvermicelli), 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 100 gram peultjes, 1 bosui, 1 zakje Maggi Sticky Sweet BBQ Saus, 100 ml water,

Aantal personen: 2

Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram kleiner gesneden peultjes en 1 in ringen gesneden bosui toe. Roerbak 5 minuten mee. Voeg vervolgens de inhoud van 1 zakje Maggi sticky sweet BBQ saus toe samen met 100 ml water. Roer goed door zodat je geen klontjes hebt. Warm goed door. Serveer met de mihoen. Eet smakelijk!

(176 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.