Aardappelpannenkoekjes met Rode Koolsalade

Aardappelpannenkoekjes met Rode Koolsalade

Aardappelpannenkoekjes met Rode Koolsalade

Van Maggi kreeg ik ook een pakket met onder andere twee van hun nieuwste aardappelvariaties: aardappelpannenkoekjes en aardappelcupcakes, enkele sauzen, jus en ingrediënten om rode kool mee te maken. Vandaag heb ik de aardappelpannenkoekjes gemaakt en met de rode kool heb ik rode koolsalade gemaakt op basis van een recept uit de kerst Allerhande van dit jaar.

Ingrediënten: 2 eieren, 400 ml melk, Maggi aardappelvariatie pannenkoekjes, 1/3 rode kool, 4 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels balsamico azijn, 1 kleine appel, rozijnen, peterselie,

Aantal personen: 3

Aardappelpannenkoekjes
Meng 2 eieren met 400 ml melk. Voeg de inhoud van de Maggi aardappelvariatie pannenkoekjes. Klop met een garde even door. Laat het even rusten (het is dan een stuk dikker geworden) en roer dan nog eens om. Bak de pannenkoeken in een hete koekenpan met een beetje boter. Met een kleine juslepel maak je precies 12 pannenkoekjes.

Rode kool salade
Snijd 1/3 rode kool fijn (bijvoorbeeld in een keukenmachine). Meng 4 eetlepels mayonaise met 2 eetlepels balsamico azijn. Meng de saus samen met 1 geschilde en fijngesneden appel en rozijnen door de rode kool.

Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top