Rijst met Kipfilet, Champignons en Worteltjes

Rijst met Kipfilet, Champignons en Worteltjes

Rijst met Kipfilet, Champignons en Worteltjes

Van de actie Doe Maar Lekker Duurzaam mocht ik ook nog eens 12,50 besteden aan duurzame producten bij de Albert Heijn. Dit maakte ik vandaag op het bouillonblokje na is alles biologisch / duurzaam. De cadeaubon kan je overigens nog tot 30 november inleveren!

Ingrediënten: rijst, 100 gram ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram kastanjechampignons, 1 potje worteltjes, 250 ml bouillon van 1/2 bouillonblokje, peterselie,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram fijngesneden ontbijtspek knapperig in hete olie. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en bak een paar minuten mee. Voeg daarna 250 gram in kwarten gesneden kastanjechampignons toe samen met 1 uitgelekt potje worteltjes. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 250 ml bouillon toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Doe er op je bord wat peterselie bij. Eet smakelijk!

0
(234 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top