Eten op de Margriet Winter Fair

Eten op de Margriet Winter Fair

hapje verstegen

Vandaag was ik met vader op stap, hij wilde eens graag naar de Margriet Winter Fair. Ik zeg dan natuurlijk geen nee om mee te gaan! Veel gekeken, zoals hoe een boswachter van een boomstam een uil kan zagen met een kettingzaag en veel geproefd. En te proeven was er genoeg en de wachtrijen bij al die proeverijen vielen reuze mee (anders dan op de Huishoudbeurs). Op de foto hierboven zie je een quinoa hapje van Verstegen kruiden,

hapje mathijs Vrieze

Deze foto is een hapje uit het kooktheater waar Mathijs Vrieze gezond aan het koken was. Verder heb ik nog een hapje Besengek van Kumar’s gegeten, een vla van Den Eelder, Lindor chocolade en oven-bitterballen van Kwekkeboom, kaas van Kees, koekje van Stoats en een limonadesiroop van Yeau gedronken. Uiteraard ben ik vast wat vergeten… ‘s Avonds heb ik weinig gegeten, toen lag ik vanwege een flinke hoofdpijn wat vroeg in bed.

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top