Vega: Tortellini met Spinazie uit de Oven

Vega: Tortellini met Spinazie uit de Oven

Vega: Tortellini met Spinazie uit de Oven

Ingrediënten: 1/2 zakje tortellini met kaasvulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram spinazie, 200 ml tomaatblokjes, 1 1/2 eetlepel pesto, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 1/2 zakje tortellini met kaasvulling beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg beetje bij beetje 300 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie is geslonken. Voeg vervolgens 200 ml tomaatblokjes en 1 1/2 eetlepel pesto toe. Warm het geheel goed door. Roer de tortellini door de spinazie. Schep het geheel in een ovenschaal. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(273 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Vega: Tortellini met Spinazie uit de Oven

Comments are closed.

Back To Top