Rijst met Gulasch

Rijst met Gulasch

Rijst met Gulasch

Gulasch, dat spel je toch anders? Ja, klopt, je schrijft het normaal als goulash, alleen het vlees had ik gisteren in Duitsland bij de Edeka gekocht, vandaar de andere spelling! Het Gulasch vlees was gemarineerd varkensvlees gemengd met paprika.

Ingrediƫnten: rijst, 600 gram gulasch-vlees, doperwten, sperziebonen,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak het gulasch-vlees in hete boter tot het kleurt. Voeg doperwten en sperziebonen toe en wok het een aantal minuten mee. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top