Lekker Duurzaam: Ragout Bollen

Lekker Duurzaam: Ragout Bollen

Lekker Duurzaam: Ragout Bollen

Je hebt het vast al in de sociale media gezien, meerdere foodbloggers zijn uitgedaagd om lekker duurzaam te koken. Ik ook! Anders ken je misschien deze actie al als je meedoet aan de Nationale Postcode Loterij. Deze actie is in samenwerking met Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever. Eigenlijk moest het recept anders, maar ik ben wat ingrediënten anders gaan combineren en uit mijn eigen voorraad een ui en teentje knoflook toegevoegd. Het werden deze ragout bollen!

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 blikje Unox kalfsragout, 4 bruine bollen, peterselie,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg 1 blikje Unox kalfsragout toe en warm het goed door. Snijd de 4 bruine bollen open. Rooster de bollen op de grill. Verdeel de ragout over de bolletjes. Doe er nog wat peterselie op. Eet smakelijk!

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top