Kleine Fruittaartjes

Kleine Fruittaartjes


Britt heeft dit weekend ook gebakken, het werden de kleine fruittaartjes van Koopmans met fruit van de markt. Smullen!

Ingrediënten: 100 gram boter, Koopmans Kleine Fruittaartjes, 200 ml melk (+ 2 eetlepels extra), vers fruit,

Aantal taartjes: 8

Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix 100 gram boter zacht. Voeg de taartmix uit het pak Koopmans kleine fruittaartjes en 2 eetlepels melk toe. Rol het deeg uit en verdeel het in 8 gelijke stukken. Verdeel het deeg over de bakvormpjes. Meng 200 ml melk met de mix voor banketbakkersroom. Mix tot een gladde massa. Verdeel over de 8 bakvormpjes (houd de randen vrij). Zet de bakplaat in de oven voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Laat de taartjes afkoelen buiten de oven. Verdeel vlak voor het serveren het vers fruit over de taartjes. Britt gebruikte appel, peer, kiwi en sinaasappel. Smul ze!

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top