Kip Tandoori

Kip Tandoori

Kip Tandoori

Ingrediënten: naanbrood, 1 ui, 2 kipfilet, 1 potje sperziebonen, Kumar’s Tandoori, beetje water,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 potje sperziebonen (uitgelekt) toe samen met de Kumar’s Tandoori paste. Warm het geheel goed door. Voeg eventueel wat water toe om zodat je wat meer saus krijgt. Serveer de kip tandoori met het naanbrood. Eet smakelijk!

0
(204 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top