‘t Pakhuis in De Klomp

‘t Pakhuis in De Klomp

't Pakhuis in De Klomp lihanboutje

't Pakhuis in De Klomp bitterballen


Rare dag vandaag. Normaal ben ik op vrijdag vrij, maar omdat een belangrijke workshop alleen op vrijdag kon worden gegeven, heb ik die dag geruild met vandaag. Nadat ik echt van hot naar her ben gereden vandaag en als laatste Michel op had gehaald van zijn werk zijn we gaan eten bij ‘t Pakhuis, een snackbar en eetcafé in De Klomp (of ook wel Ededaal genoemd). Vanuit Ede naar Veenendaal, als je binnendoor gaat, kom je er altijd langs. Ik ben er dus al vaak langsgereden alleen had er nog nooit gegeten. Eens moet de eerste keer zijn toch? Wat hadden we? We begonnen met een verrassingssnack. Dat waren bitterballen en een lihanboutje.

't Pakhuis in De Klomp Indisch biggetje

't Pakhuis in De Klomp boerenkarbonade

Daarna koos ik zelf voor het Indisch biggetje, varkenshaasblokjes met Javaanse pindasaus. Michel nam een boerenkarbonade, een gepaneerde karbonade met spekjes, champignons en uien. Erbij natuurlijk verse friet. We hebben heerlijk gegeten. We stonden zelfs een beetje versteld hoe druk het was in het eetcafé (al weten we dat wel, omdat er altijd wel veel auto’s staan). Kortom kom je toevallig in “Ededaal”, dan kan je hier voor een leuke prijs een lekkere maaltijd eten.

‘t Pakhuis
Pakhuisweg 1a
6745 XA De Klomp

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top