Wraps met Kipfilet en Rösti

Wraps met Kipfilet en Rösti

Wraps met Kipfilet en Rösti

Een beetje van mezelf, een beetje van Maggi en een beetje afgekeken bij KFC. Zo’n rösti in de wrap vond ik wel een goede vondst.

Ingrediënten: 1 kipfilet, Maggi Mals & Kruidig, 4 rösti rondjes, 4 tortilla wraps, 1 tomaat, sla, saus,

Aantal personen: 2

Snijd 1 flinke kipfilet door midden zodat je 2 dunne kipfilets hebt. Leg elk stuk in een vel papyrus uit het pakje Maggi Mals & Kruidig en bak dit in een koekenpan zonder boter ongeveer 9 minuten aan beide zijden op half hoog vuur. Bak 4 rösti rondjes bruin in hete boter. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke wraps met sla en blokjes tomaat. Vervolgens met de kipfilet en een röstirondje. Doe er saus naar eigen smaak op. Vouw de wraps goed dicht. Eet smakelijk!

(197 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top