Mals en Kruidige Kipfilet

Mals en Kruidige Kipfilet

Van Maggi kreeg ik onlangs een tas vol groente en een aantal zakjes met kruiden toegestuurd, Maggi Mals & Kruidig in drie verschillende smaken om precies te zijn. Ik kende het nog niet, maar volgers die de foto op Instagram reageerden al snel dat het erg lekker zou zijn, in Duitsland was het namelijk al eerder verkrijgbaar, iets wat ik totaal heb gemist, tijdens de bezoekjes aan de Duitse supermarkten. In ieder geval na al het gedoe rondom de nieuwe vloer, vandaag de tijd genomen om het uit te proberen en eigenlijk een kind kan de was doen.

Het is eigenlijk de papyrus vellen met de kruidenkant om de kipfilet vouwen, het pakketje wat pletten en dan bakken in een voorverwarmde pan. Je hebt geen boter of olie nodig en inderdaad na het bakken was de kipfilet mals en kruidig, niet te kruidig of te zout. Ik heb het gewoon gegeten met gebakken aardappeltjes en een salade. Sowieso nog eens een keer proberen, we vonden het beide lekker. Er zijn drie verschillende smaken: mediterrane kruiden, paprika peterselie en knoflook fijne kruiden. Een zakje bevat 4 vellen papyrus met kruiden en dat is genoeg voor 4 kipfilets. Maggi Mals & Kruidig kost 1,45.

(121 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.