Nakoyashi in Veenendaal

 Nakoyashi in Veenendaal Tori teriyaki Nakoyashi in Veenendaal Gevulde lotus

Vandaag heb ik van Britt mijn verjaardagscadeau gekregen. We gingen bij Nakoyashi een high sushi doen, maar op aanraden van de serveerster hebben we de lunch genomen waarbij we ook nog eens uit de warme gerechten mochten kiezen. Nog meer keuze dus! Vier rondes hebben we volgehouden (van de vijf). Dit namen we: tori teriyaki (kipblokjes van de de grillplaat) en gevulde lotus (wortel met kip).

Nakoyashi in Veenendaal, sake avocado maki, rainbow maki, mango aloe vera, donkatsu temaki
Sake avocado maki (gegrilde zalm rol), rainbow maki (zeebaars, tonijn en zalmrol), mango aloe vera en de donkatsu temaki (varkenshaas)

Nakoyashi in Veenendaal Wakame salad Nakoyashi in Veenendaal Ebi tempura
wakame salad (zeewiersalade) en ebi tempura (Gefrituurde gamba’s),

Nakoyashi in Veenendaal smoked salmon, maguro, unagi, donkatsu, usuyaki, siumai, gyoza, Nakoyashi in Veenendaal yaki tori
smoked salmon (gerookte zalm), maguro (Tonijnsalade) unagi (paling), donkatsu (Gefrituurde varkenshaas), usuyaki (biefrolletjes), siumai (vleespasteitjes), gyoza (Japanse pasteitjes) en yaki tori (kipspies)

Nakoyashi in Veenendaal mango aloe vera, suzuki, saba, futo maki
mango aloe vera, suzuki (zeebaars), saba (Makreel) en futo maki (grote rol)

Nakoyashi in Veenendaal Nakoyashi in Veenendaal
yasai tempura (Gefrituurde groente), harumaki (loempia’s), kohitsuji kushi (lamspies), gyu yaki (biefblokjes van de plaat) en sake salad (gegrilde zalmsalade).

Zoals je ziet hebben we bijna de halve menukaart genomen. Ik vond het fijn dat de serveerster ook nog de suggestie heeft gegeven om in plaats van de high sushi de lunch te nemen. Nu konden we ook kiezen uit de warme gerechten. Zo konden we een mooie afwisseling maken tussen sushi en andere dingetjes. De gerechtjes waren lekker en kwamen vrijwel allemaal te gelijk aan tafel. Lekker ook de verschillende sauzen die bij de gerechtjes zaten zoals bij de spiesjes en de siumai en dergelijke. Normaal zou je misschien niet zo snel aan sushi denken rond lunchtijd, maar eigenlijk is dat wel een super idee (scheelt in ieder geval qua drukte enorm).

Nakoyashi
Verlaat 27
3901 RD Veenendaal
Tel: 0318–505602

(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*