Nasi

Nasi

Nasi

Ingrediënten: rijst, 1 ei, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 1 theelepel trassi, gemberpoeder, nootmuskaat, kaneel, ketoembar, kruidnagelpoeder, 100 gram ontbijtspek, 1 prei,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst goed afkoelen. Roer er 1 geklutst ei door. Maak een boemboe van 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 1 theelepel trassi, gemberpoeder, nootmuskaat, kaneel, ketoembar en kruidnagelpoeder (kruiden naar eigen inzicht) in een keukenmachine. Bak 100 gram fijngesneden ontbijtspek met de boemboe tot de boemboe lekker ruikt. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens de rijst toe en roerbak tot de rijst goed warm is. Lekker met saté. Eet smakelijk!

(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top