Nasi

Nasi

Nasi

Ingrediënten: rijst, 1 ei, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 1 theelepel trassi, gemberpoeder, nootmuskaat, kaneel, ketoembar, kruidnagelpoeder, 100 gram ontbijtspek, 1 prei,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst goed afkoelen. Roer er 1 geklutst ei door. Maak een boemboe van 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 1 theelepel trassi, gemberpoeder, nootmuskaat, kaneel, ketoembar en kruidnagelpoeder (kruiden naar eigen inzicht) in een keukenmachine. Bak 100 gram fijngesneden ontbijtspek met de boemboe tot de boemboe lekker ruikt. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens de rijst toe en roerbak tot de rijst goed warm is. Lekker met saté. Eet smakelijk!

0
(107 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top