Kibbeling van Hopman’s Zeevis

Vis

Kibbeling van Hopman’s Zeevis

Kibbeling van Hopman's Zeevis

Pas over een paar dagen wordt de vloer gelegd, eerst moet de onderlaag nog hard worden. Kortom nog steeds een lege woonkamer. Heel vervelend als je een dag vrij bent kan ik je zeggen, maar het onaangename kan je natuurlijk weer aangenaam maken. Ik heb vandaag geluncht bij mijn vader. Hij had flink gespaard bij de viskraam in het dorp en had een volle spaarkaart voor een zak kibbeling en dat zou genoeg zijn voor ons twee (en dat was ook zo!). Kortom op mijn vrije dag heb ik heerlijk geluncht met verse kibbeling samen met mijn vader. Moeten we eigenlijk vaker doen zo op de vrijdag!

Hopman’s Zeevis
Parkeerplaats Albert Heijn
Doorn
(op vrijdag en zaterdag)

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top