Bij Jan Willem in De Klomp

Bij Jan Willem in De Klomp

Bij Jan Willem in De Klomp carpaccio
Heel vervelend zo’n nieuwe vloer in de woonkamer laten leggen. We kunnen over de geëgaliseerde vloer al wel lopen, maar de meubels kunnen natuurlijk niet terug. Kortom koken heeft even weinig zin, want waar moet je in je eigen huis gaan eten, alles staat vol met spullen uit de woonkamer. Nou het minst vervelende is dus dat je dan uit eten gaat. Deze keer zijn we gaan eten bij het restaurant Bij Jan Willem. Dit restaurant is alleen op vrijdag en zaterdag open, dus vandaag grepen we onze kans en dat bleek een goede keuze!

Beide begonnen we met Jan Willem’s carpaccio, carpaccio van Maas- Rijn- IJsselrund volgens Jan Willem’s recept (met walnoten, echt lekker).

Bij Jan Willem in De Klomp stoofpotje
Vervolgens koos ik voor Stoofschotel Procureur Krommerijns’ procureur gestoofd in bier van de Veluwse Heidebrouwerij.

Bij Jan Willem in De Klomp biefstuk
Michel koos voor de állerbeste biefstuk van de regio, Biefstuk van Maas- Rijn- IJsselrund met eigen jus en witbrood (het bleek ook echt de allerbeste biefstuk te zijn volgens Michel). Wat wel fijn is, is dat je de garnituren zelf er nog bij moet bestellen. De een houd meer van rauwkost, terwijl de ander liever toch wat warme groente bij het hoofdgerecht heeft.

Bij Jan Willem in De Klomp tiramisu van het seizoen
Daarna waren we het weer beide eens over het dessert, het werd de Tiramisu van het seizoen (dat was nu dus met aardbeien en een aardbeiencoulis).

De producten die Bij Jan Willem gebruikt zijn producten uit de streek, het hoeft echt niet van ver weg te komen om lekker te zijn!

Bij Jan Willem
Stationsweg 5
6745 XM De Klomp

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top