Tuincafé bij Intratuin Duiven

Tuincafé bij Intratuin Duiven

De Tuincafé bij Intratuin Duiven schnitzelmenu
We krijgen een nieuwe vloer, maar voor zoiets er in zit… Kort gezegd onze hele benedenverdieping is leeg en het is dus kamperen in eigen huis. Daarom zijn we vandaag maar wat anders gaan doen ’s avonds en bedachten we naar de IKEA te gaan (om naar een vloerkleed te kijken). Eerst kwamen we langs de Intratuin in Duiven en wie, weet zou de kerstafdeling daar wel open zijn en dat was dus het geval! In alle rust konden we de kerstdorpen bekijken en de roltrap naar de kerstafdeling bewonderen. Het is echt net de Efteling! (Klopt ook wel want het thema is dit jaar het Sprookjesbos bleek achteraf). Daarna zijn we gaan eten in het Tuincafé van Intratuin, eens wat anders dan Zweedse balletjes van Ikea.

De tuincafé bij Intratuin Duiven saté menu
Zelf nam ik het schnitzel menu en Michel de saté. Beide kregen we een schaaltje met rauwkost mee en na even te hebben gewacht werd ook het eten aan tafel gebracht (het wordt dus a la minuut gebakken). Er zaten mini aardappeltjes bij en bij mij een zigeunersaus en bij Michel uiteraard een satésaus. Een culinair hoogstandje moet je natuurlijk niet verwachten, maar voor de prijs heb ik er prima gegeten!

Tuincafé bij Intratuin Duiven
Lithograaf 1
6921 VA Duiven

0
(122 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top