Maaltijdsoep met Bloemkool, Prei en Aardappels

Maaltijdsoep met Bloemkool, Prei en Aardappels

Maaltijdsoep met Bloemkool, Prei en Aardappels

Twee vliegen in één klap, van Honig had ik pakjes soep gekregen en ik had van gisteren nog bloemkool en aardappeltjes over en in mijn mini moestuin moest de allerlaatste prei er toch echt wel uit. Kortom tijd om met “kliekjes” een soep te koken. Het is toch zonde om die kleine beetjes groentes weg te gooien als je er nog een soep van kan maken?

Ingrediënten: 1 pakje Honig Maaltijdsoep aardappel-preisoep, 1 liter water, 1 prei, restje gekookte bloemkool, 2 gekookte aardappels,

Aantal personen: 6

Roer met een garde het zakje Honing maaltijdsoep door 1 liter water. Voeg 1 in ringen gesneden prei, een restje gekookte bloemkool en 2 gekookte in blokjes gesneden aardappels toe. Breng aan de kook. Zet het vuur lager wanneer de soep kookt. Laat het een kwartiertje zachtjes doorkoken. Laat de soep iets afkoelen voordat je gaat eten! Lekker met getoast brood (wat je natuurlijk ook nog over had). Eet smakelijk!

0
(115 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top